Cel mai mare grup antreprenorial românesc merge cu toată forţa înainte: Dedeman deschide în Blejoi şi ajunge la 56 de magazine la nivel naţionalv

Autor: Bogdan Alecu 12.09.2021

Dedeman, cel mai mare business antreprenorial românesc şi cel care deţine mai bine de jumătate din piaţa locală de bricolaj, deschide vineri 3 septembrie cel de-al 56-lea magazin al reţelei la Blejoi, Prahova.

Noul magazin Dedeman, situat în apropiere de municipiul Ploieşti, în comuna Blejoi, a creat 190 de locuri de muncă şi a presupus o investiţie totală de 14 milioane de euro.

Această sumă include valoarea de achiziţie a terenului de peste 6 hectare, cheltuielile pentru lucrările de construcţii, rafturile, obiectele de mobilier şi materialele utilizate în amenajarea zonei comerciale, de birouri şi a zonei exterioare, utilajele şi echipamentele necesare desfăşurării activităţii, precum şi valoarea stocului de produse pregătite pentru deschidere.

Suprafaţa construită a noului magazin este de 18.700 de metri pătraţi, dintre care circa 3.000 de metri pătraţi sunt alocaţi serei încălzite. În prelungirea serei a fost amenajată şi o grădină exterioară de 940 de metri pătraţi.