Lanţul de cafenele TED'S Coffee, fondat de Vasi Andreica, va deschide trei noi locaţii în Bucureşti, în luna septembrie. “Suntem într-un proces de revenire în HoReCa, dar ne aflăm în continuare într-o zonă cu turbulenţe”

Autor: Roxana Rosu 02.09.2021

Lanţul de cafenele TED'S Coffee, fondat de Vasi Andreica, va deschide trei noi locaţii în Bucureşti, în luna septembrie,  investiţia într-o cafenea fiind cuprinsă între 50.000 euro şi 100.000 euro.

Reţeaua cuprinde 44 cafenele la nivel national, după ce în ultimele 15 luni au fost inaugurate 11 unităţi noi, unele dintre ele testând noi concept, cum este cel de cafenea bancară, dezvoltat alături de Techventures Bank.

“Continuăm investiţiile în creşterea reţelei de cafenele şi ne dezvoltăm, în principal, prin parteneriate. Ca antreprenor, sunt optimist şi cred în puterea parteneriatelor, atât cele strategice, cu alţi co-investitori şi francizaţi, cât şi parteneriate financiare şi investiţionale. Două dintre deschiderile din luna septembrie din Bucureşti vor fi în formate noi şi cu suprafeţe mai mari, cu o ofertă mai mare pe partea de food: o cafenea în zona Dorobanţi - Piaţa Romană – ASE şi a doua în complexul One Floreasca City. A treia cafenea va fi o redeschidere a locaţiei din clădirea de birouri Euro Tower, într-un format nou”, a declarat Vasi Andreica, CEO TED’S Coffee.

Compania vrea să continue dezvoltarea reţelei în perioada următoare, atât prin locaţii proprii, cât şi prin francize.