ZF Live. Vlad Costea, Sigtree Technologies: Platforma marketplace Sigtree Technologies creează o punte tehnologică între dezvoltatorii imobiliari, furnizorii de servicii şi clienţii finali. „Propunem o platformă destinată dezvoltatorilor imobiliari, prin care îşi pot îmbunătăţi modul de a comunica cu portofoliul de clienţi“

Autor: Alexandra Matei 03.09.2021

Platforma oferă posibilitatea clienţilor finali de găsi diverşi furnizori mai rapid şi mai uşor Dezvoltatorii au relaţii comerciale cu diverşi furnizori, doar că până acum nu aveau o metodă structurată şi digitală de a prezenta aceste oferte ca un beneficiu Pe platformă sunt listate şapte companii de dezvoltatori imobiliari şi, în total, se regăsesc 22 de proiecte imobiliare, atât din zona office, cât şi din cea rezidenţială.

Sigtree Technologies, o platformă de tip marketplace, îi ajută pe dezvoltatorii imobiliari să îşi eficientizeze comunicarea cu clienţii, dar şi cu furnizorii de servicii, cum ar fi personalul specializat în instalarea unui sistem de alarmă, a unui sistem de tip smartphone sau a altor sisteme necesare unui apartament sau unei clădiri de birouri.

Practic, după cum afirmă Vlad Costea, fondator şi CEO al Sigtree Technologies, platforma dă posibilitatea utilizatorilor finali de a apela direct la aceşti furni­zori şi, implicit, creează o punte teh­nologică între dezvolta­torul imo­biliar, furnizor şi viitorul lo­catar sau chiriaş.