Şcoala de programare Logiscool: Am extins reţeaua şi în oraşe mici şi mijlocii. Nevoia de digitalizare şi alfabetizare digitală a făcut ca cererea pentru cursuri de programare pentru copii să crească

Autor: Alina-Elena Vasiliu 03.09.2021

♦ Dacă la începutul pandemiei reţeaua număra 35 de şcoli la nivel naţional, în această toamnă începe anul şcolar cu peste 50 de centre Logiscool deschise în România.

Logiscool, business activ în domeniul educaţiei, spe­cia­lizat în predarea programării pentru elevi cu vârste cu­prinse între 7 şi 17 ani, aşteaptă peste 10.000 de înscrieri la cursu­rile de programare în primul semestru al noului an şco­lar, care începe peste câteva zile. Interesul a crescut în con­diţiile în care şcoala online a presupus dezvoltarea abi­lităţilor de folosire a instrumentelor online pentru învăţare.

„Când a venit pandemia, am mutat în sistemul de curs online peste 10.000 de elevi. A însemnat pentru noi şi lan­sa­rea acestui produs, pe care până atunci nu îl aveam (curs online). A urmat mutarea în on­line inclusiv a taberelor de va­ră şi a celor din vacanţele şco­­lare“, spune Indira Abdulvoap, general manager la  Logiscool România.

Dacă la începutul pande­mi­ei reţeaua număra 35 de şcoli la nivel naţional, în aceas­tă toamnă începe anul şco­lar cu peste 50 de centre Logi­scool deschise în România.