După Afaceri, revista de lifestyle a ZF: Valentina Ion şi Cristian Negoiţă, fondatorii cafenelei Grain Trip, au pariat pe un nou concept, un bistro deschis în aceeaşi zonă, la Timpuri Noi

Autor: Alina-Elena Vasiliu 06.09.2021

Capacitatea bistroului este de36 de locuri la interior, plus încă 20 afară, pe terasă.

Valentina Ion şi Cristian Negoiţă, fondatorii cafenelei-brutărie Grain Trip din zona Timpuri Noi din Bucureşti, au deschis un bistro în aceeaşi zonă, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium. Localul poartă numele Forager, iar nucleul îl reprezintă ingredientele adunate din natură, de pe câmp, ingrediente folosite cândva în bucătăriile boiereşti, dar uitate până în zilele noastre. Ca metodă de preparare, fermentarea este cea care le schimbă gustul şi le transformă, aceasta fiind îndeosebi pasiunea jumătăţii feminine din business, Valentina.