Executivul Andrei Frunză, fost CEO al Free Now şi eJobs, preia oficial conducerea platformei de recrutare BestJobs

Autor: Ramona Cornea 07.09.2021

♦ Andrei Frunză a fost anterior CEO al platformei de ride-sharing Free Now, iar în perioada 2012 – 2017 a fost la conducerea platformei de recrutare eJobs România. Poziţia de CEO al BestJobs a rămas liberă în august anul trecut.

Executivul Andrei Frunză, fost CEO al platformei de ride-sharing Free Now, a preluat oficial rolul de CEO al platformei de recrutare Bestjobs începând cu 1 septembrie, conform unui raport al companiei publicat pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Poziţia de CEO din cadrul BestJobs a rămas liberă în august anul trecut după ce Dan Puică a părăsit platforma de recrutare pentru a lucra pentru Ringier ca CEO al imobiliare.ro.

Andrei Frunză nu este pentru prima dată la conducerea unei platforme de recrutare. În perioada 2012 – 2017, el a fost CEO al platfor­mei de recrutare eJobs România. Experienţa sa profesională include, de asemenea, poziţii de management în proiecte de online payments, digital publishing şi marketplaces. De altfel, Andrei Frunză şi-a început cariera la Ziarul Financiar la începutul anului 2004.