ZF Live. Adriana Georgescu, WU Executive Academy: Cererea din piaţă pentru programele de executive MBA a crescut în timpul pandemiei. Am avut anul acesta 100 de interviuri. Sunt sigură că vom începe şi anul acesta cu mai mult de 30 de studenţi

Autor: Ramona Cornea 10.09.2021

Cererea pentru programele de executive MBA a crescut în pandemie, spune Adriana Codruţa Georgescu, pro­gram manager în cadrul Executive MBA Bucharest al WU Executive Academy, parte a Universităţii de Econo­mie şi Afaceri din Viena.

„În timpul pandemiei, a crescut cererea din piaţă pentru programele de executive MBA. Cred că este un cumul de motive – oamenii au avut mai mult timp liber, mai puţine deplasări în străinătate,  locurile pentru top management sunt din ce în ce mai puţine şi fiecare potenţial manager trebuie să aibă o educaţie suplimentară, fie oamenii vizează joburi în străinătate“, a declarat Adriana Codruţa Georgescu în cadrul emisiunii de business ZF Live. Cea mai recentă serie a programului EMBA de la WU Executive Academy a început în luna noiembrie a anului trecut, iar în luna noiembrie din anul acesta o nouă clasă va începe cursurile, una care este aproape plină.