Codruţa Popescu, managing director Go Travel: Avem cerere în creştere pentru turismul de business, în luna septembrie este un boom al cererii pentru organizarea de evenimente corporate. Agenţia de turism Go Travel, parte din grupul Sunmedair, a avut anul trecut venituri de 8 mil. euro comparative cu 27 mil. euro în 2019

Autor: Miruna Diaconu 10.09.2021

Codruţa Popescu, managing director al agenţiei de turism Go Travel, parte din grupul Sunmedair, spune că cererea din zona de turism corporate a fost într-o continuă creştere vara aceasta, însă, cele mai multe cereri de organizare a evenimentelor corporate sunt pentru septembrie.

„Vara aceasta a fost intensă din punctul nostru de vedere, am avut luni care au depăşit 1 mil. euro ca volum de vânzări, nu e o sumă uşor de atins. Partea de leisure a fost foarte activă, avem cerere în creştere pentru turismul de business. Avem evenimente în septembrie care depăşesc 100 de persoane. Sunt evenimente organizate de companii pentru clienţi sau colegi“, spune Codruţa Popescu, managing director la Go Travel.