Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Cum arată ziua şi portofoliul unui investitor full-time cu un randament de trei cifre în 2021 la Bursa de la Bucureşti. Mihai Nedelecu: Verific grupurile de investitori şi ascult emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi

Autori: Eduard Ivanovici , Liviu Popescu 13.09.2021

În cadrul Emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi, ediţia 10 septembrie 2021, Mihai Nedelcu – investitor full time doar la BVB şi care de la începutul anului 2021 are un randament din trei cifre, a discutat despre companiile din portofoliu, pla­sa­mentele pri­vate şi emitenţii de pe AeRO dar şi cum arată o zi de tranzacţionare.

„De obicei, îmi încep ziua uitându-mă pe Facebook pe două grupuri de investitori din care fac parte. Unul dintre ele este dedicat investitorilor aflaţi la început de drum, comunitatea lui Rareş Mihăilă. Al doilea este un grup pentru investitori mai experimentaţi – „Investitori fără frontiere“. Prima oară deschid aceste două grupuri pentru că ştiu că, dacă există ceva important care mi-a scăpat, o să găsesc informaţia acolo. Apoi citesc ştirile despre companiile care mă interesează şi ascult interviurile cu investitori sau antreprenori din cadrul ZF Deschiderea de Astăzi“, a spus Mihai Nedelcu în cadrul celei mai recente ediţii a emisiunii.

Investitorul a reuşit să obţină anul acesta un randament de peste 100%, din portofoliul său cele mai mari expuneri, circa 15% fiecare, fiind în prezent la TeraPlast şi la MedLife.