Element Industrial a demarat o investiţie de 25 mil. euro la Brăila. Andrei Jerca, managing director: Am primit de curând autorizaţia de construire pentru prima fază, de 10.000 mp, o opţiune pentru distribuţie, producţie sau logistică, cu acces direct la E584

Autor: Bogdan Alecu 14.09.2021

Dezvoltatorul imobiliar Element Industrial, controlat de antreprenorul Ionuţ Dumitrescu, a demarat nou proiect în partea de est a ţării, ELI Park Brăila, o investiţie totală de peste 25 milioane de euro.

Proiectul logistic este localizat pe un teren de 11 hectare din Zona Liberă Brăila. Element Industrial planifică dezvoltarea în trei faze a unui parc logistic cu suprafaţa brută totală de 50.000 mp. Decizia de construcţie vine şi în contextul în care în 2023 ar trebui să fie gata podul peste Dunăre.

„Brăila are toate avantajele de care o afacere are nevoie: poziţionare în nod rutiero-naval, forţă de muncă, deschiderea dată de podul peste Dunăre şi, nu în ultimul rând, autorităţi locale care fac toate eforturile pentru atragerea investitorilor în zonă. Am primit de curând autorizaţia de construire pentru prima fază, de 10.000 mp, o opţiune pentru distribuţie, producţie sau logistică, cu acces direct la E584,“ spune Andrei Jerca, managing director, Element Industrial.