Bogdan Gubandru, fost Director Investment Agency la Cushman & Wakefield Echinox, se alătură echipei Crosspoint Real Estate în funcţia de Head of Investment

Autor: Cristina Bellu 15.09.2021

Compania de consultanţă imobiliară Crosspoint Real Estate l-a recrutat pe Bogdan Gubandru, fost Director Investment Agency la Cushman & Wakefield Echinox, pentru poziţia de Head of Investment.

Cu o experienţă de peste zece ani în piaţa imobiliară, Bogdan Gubandru a devenit unul dintre cei mai performanţi consultanţi din piaţa locală asistând tranzacţii de mari dimensiuni precum vânzarea America House de la AEW Europe către Morgan Stanley, vânzarea Floreasca Park de la GLL Europe către parteneriatul format din fondurile de investiţii Zeus şi Resolution (Fosun), vânzarea The Light One de la River Development către Uniqa REM), dar şi tranzacţii de proprietăţi comerciale vândute către investitori locali.

„Parcursul meu în real estate a fost unul progresiv şi am învăţat foarte mult în fiecare etapă, pornind de la consultanţă pentru închirieri în departamentele de Logistic & Industrial sau Office şi ajungând până la poziţia de Director Investment & Agency. Mă alătur echipei de investiţii a Crosspoint pentru a-mi continua munca, având obiective importante în următoarea perioadă”, spune Bogdan Gubandru, Head of Investment, Crosspoint Real Estate.

Până în prezent, departamentul de investiţii al companiei era condus de Codrin Matei, co-fondatorul Crosspoint Real Estate.

"După un lung proces de recrutare, aveam nevoie pentru acest rol de un asset puternic şi sunt încântat că Bogdan este cel care va prelua acest departament mai departe.”, spune Codrin Matei, Managing Partner Crosspoint Real Estate.

Crosspoint Real Estate este asociatul internaţional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, cu venituri de peste 1,74 mld GBP în 2020.