Încă o companie americană de IT deschide un hub de suport tehnic în România. SonicWall a făcut primele recrutări şi are în plan zeci de angajaţi. Compania de securitate cibernetică a avut în 2020 vânzări “peste aşteptări” în România

Autor: Adrian Seceleanu 17.09.2021

Furnizorul american de soluţii de securitate cibernetică SonicWall a demarat proiectul de dezvoltare în România a unui centru de suport tehnic cu 50 de angajaţi, primii trei oameni fiind deja recrutaţi şi începându-şi activitatea în cadrul firmei.

„România devine şi hub de suport pentru SonicWall, suntem în plin proces de angajare a primilor colegi din echipa de suport tehnic pe care compania a ales să o creeze aici. Estimăm că până la sfârşitul procesului de angajare să avem până la 50 de colegi noi care vor asigura suport tehnic atât clienţilor din România cât şi celor peste 500.000 de clienţi ai  SonicWall, din cele peste 200 de ţări în care compania vinde soluţii de securitate”, a declarat pentru ZF Cosmin Vîlcu, director de vânzări pentru Europa de Sud-Est al SonicWall. Compania analiza încă din 2019 această posibilitate, iar în acest an a demarat implementarea proiectului şi a angajărilor, a explicat el.