BNR aprobă numirea lui Theodor Stănescu la conducerea Crédit Agricole România, preluată de Vista Bank. Urmează integrarea celor două bănci, care se va termina în 2022

Autor: Cristina Bellu 21.09.2021

♦ Vista Bank a finalizat săptămâna trecută achiziţia Crédit Agricole România şi urmează integrarea celor două entităţi, estimată a se finaliza în 2022 ♦ Vista Bank şi Crédit Agricole România vor activa independent până la finalizarea integrării.

BNR a aprobat numirea lui Theodor Stănescu în funcţia de director ge­ne­ral al Crédit Agricole România, ban­ca preluată de Vista Bank (fosta Marfin), controlată de grupul grecesc Vardinogiannis.

Având o experienţă de peste 30 de ani în sectorul financiar-bancar, Theo­dor Stănescu ocupă de 14 po­ziţia de deputy chief executive of­ficer în cadrul Vista Bank şi este membru în boardul instituţiei.

El a absolvit Academia de Studii Eco­no­mice din Bucureşti, Facultatea de Finanţe, Bănci şi Contabilitate şi de­ţine o diplomă Master of Business Ad­ministration (MBA) de la Uni­versitatea Sheffield din Marea Britanie.