Proprietarii Marmorosch, cel mai nou hotel de cinci stele: Centrul Vechi oferă cel mai bun mix de leisure şi business. Lituanienii de la Apex, proprietarii Marmorosch, au investit 120 mil. euro până acum în hotelurile pe care le deţin

Autor: Mirabela Tiron 21.09.2021

Grupul Apex Alliance din Lituania, controlat de mai mulţi antreprenori lituanieni printre care şi Nerijus Numavicius, considerat a fi cel mai bogat om din statul baltic, care deţine pe piaţa locală cinci hoteluri, aşteaptă un grad de ocupare de cel puţin 60% până la final de an la hotelul Marmorosch din Centrul Vechi, în condiţiile în care cel mai bun mix leisure/business este înregistrat de unităţile pe care grupul le controlează în această zonă.

„La hotelurile din Centrul Vechi avem cel mai bun grad de ocupare. În iulie şi august am avut peste 70% grad de ocupare la aceste hoteluri, aici avem un mix bun de leisure/business. Simţim o creştere şi pe cererea de busi­ness, oamenii nu mai sunt aşa speriaţi ca anul trecut“, a declarat pentru ZF Igor Onuţa, coordonatorul opera­ţiu­nilor şi reprezentantul legal al Apex Alliance în România.

Lituanienii de la Apex au investit aproape 120 de milioane de euro până acum în hotelurile pe care le deţin.