Reţeaua Jerry’s Pizza estimează pentru acest an o creştere de 10% a vânzărilor, după un plus de 3,5% anul trecut, şi are în plan investiţii de aproape 800.000 euro pentru extindere şi modernizarea unor locaţii

Autor: Roxana Rosu 23.09.2021

Jerry’s Pizza, unul dintre cei mai importanţi operatori din segmentul delivery şi take-away de pe piaţa autohtonă, estimează pentru acest an o creştere de 10% a vânzărilor în întreg lanţul, după un plus de 3,5% anul trecut, şi are în plan investiţii de aproape 800.000 euro pentru extinderea reţelei şi modernizarea unor locaţii.

”Anul acesta, Jerry’s Pizza a investit peste 150.000 de euro în relocarea unui magazin existent, într-o nouă unitate, în Liberty Center. În plus, am investit şi în reamenajări ale locaţiilor existente şi  noi echipamente. Alte 155.000 de euro au fost alocate în renovarea a două dintre magazinele din Bucureşti, respectiv cele din Aviaţiei şi Dezrobirii”, au declarat reprezentanţii reţelei pentru ZF.

Recent, compania a inaugurat şi prima unitate de la Craiova, în urma unei investiţii de 150.000 de euro, şi are în plan inaugurarea unui nou magazin în alt oraş din ţară, până la sfârşitul anului.