Studiul salarial al Mercer: un middle manager dintr-o multinaţională din România câştigă între 9.000 şi 14.000 de lei net pe lună. „Creşterile salariale ale angajaţilor care au rămas în aceeaşi firmă nu au fost niciodată foarte mari. Cine se mută dintr-o companie în alta poate să-şi accelereze majorarea salarială“

Autor: Adelina Mihai 02.10.2021

Un manager care coordonează un centru de distribuţie are un salariu lunar net de 9.000 de lei pe lună, pe când un HR Business Partner câştigă 10.500 de lei net pe lună, arată rezultatele de anul aceste ale studiului salarial realizat de compania de consultanţă Mercer Marsh Benefits.

„În zona de producţie, în inginerie, un middle manager care se ocupă de asigurarea calităţii ajunge la un salariu de circa 290.000 de lei brut pe an (peste 14.000 de lei net/ lună), această poziţie fiind extrem de importantă pentru companiile din industrie“, a explicat Ana Maria Gheorghe, Talent Information So­lution Leader, Mercer Marsh Benefits, în cadrul unui eveniment online organizat de companie.