Dragoş Drăghici, director în Alpha Bank: Sectorul agricol este un domeniu strategic atât pentru România, cât şi pentru bancă

Autor: Claudia Medrega 29.09.2021

Alpha Bank Romania a semnat împreună cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) un protocol de colaborare pentru accelerarea procesului de absorbţie a fondurilor europene alocate în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală pentru perioada de tranziţie 2021-2022, potrivit informaţiilor transmise de bancă.

„Susţinem implementarea proiectelor cu componentă de fonduri europene şi investiţiile în agricultură. Credem în potenţialul de dezvoltare al agrobusinessului local. Finanţarea spiritului antreprenorial din mediul rural este o investiţie cheie în viitorul sustenabil al agriculturii româneşti şi oferă şansa unei dezvoltări competitive de lungă durată. Sectorul agricol este un domeniu strategic atât pentru România, cât şi pentru Alpha Bank Romania şi avem experienţa şi expertiza de a-l susţine, inclusiv prin parteneriatul cu AFIR“, a declarat Dragoş Drăghici, director, Direcţia IMM la Alpha Bank Romania.