O nouă destinaţie pe harta de chartere: Eturia lansează zboruri către Ras al-Khaimah, unul dintre cele şapte emirate

Autor: Cristina Roşca 30.09.2021

Agenţia de turism Eturia va lansa în această toamnă zboruri charter către Ras al-Khaimah, unul dintre cele şapte emirate, dintre care cele mai cunoscute sunt Dubai şi Abu Dhabi. Acestea din urmă sunt populare în rândul românilor care vor să meargă într-o destinaţie caldă în sezonul rece.

„(...) interesul clienţilor noştri pentru Emiratele Arabe Unite a crescut – şi ne aşteptăm să crească în continuare, chiar şi cu peste 30% (...)”, spune Ana Maria Gherasim, sales manager în cadrul Eturia.

În acest context, agenţia de turism va lansa zboruri charter săptămânale spre Ras al-Khaimah, din 31 octombrie până în aprilie, inclusiv de sărbătorile de iarnă.

„Vizitatorii pot alege pachete de tip sejur cu zbor charter sau pachete de tip circuit de grup cu însoţitor, din partea Eturia, de 11 zile.” Există astfel atât pachete doar cu Ras al-Khaimah, cât şi unele unde turiştii vor putea combina acest emirat cu Dubai şi/ sau Abu Dhabi.

Preţul pentru un sejur în această destinaţie porneşte de la 750 euro de persoană, în luna noiembrie, şi include  transportul aerian de tip charter, 7 nopti de cazare, tururile şi asigurarea medicală fiind incluse în preţ. De Crăciun, preţul porneşte de la 850 de euro.

Oficialii din Ras al-Khaimah declarau recent pentru ZF că negociază lansarea de zboruri directe cu două agenţii locale de turism.

Ras al Khaimah, unul dintre cele şapte emirate, primeşte anual mai puţin de 5.000 de turişti români, însă piaţa locală e unul dintre principalele pariuri în viitorul apropiat, astfel că în 4-5 ani numărul e aşteptat să urce spre 30.000 de vizitatori, adăugau ei atunci.