Telekom Mobil şi-a definitivat echipa de management după separarea de divizia fixă. Odată cu finalizarea vânzării către Orange, grecii de la OTE pot începe să distribuie primele de succes

Autor: Adrian Seceleanu 04.10.2021

Divizia mobilă a fostului grup Telekom România, care a rămas parte a Deutsche Telekom după separarea de divizia fixă - fostul Romtelecom, care acum e parte a grupului francez Orange -  şi-a stabilit echipa de conducere executivă.

CEO al companiei va fi Dina Tsybulskaya, care va ocupa funcţia de CEO începând cu data de 1 septembrie 2021, ceilalţi membri ai echipei executive fiind: Nicolas Mahler, director executiv financiar (care îşi păstrează poziţia din fostul grup Telekom); Andreea Cramer - angajată în grup din 2015 în divizia B2B, a fost promovată director executiv comercial; Florina Tănase - director juridic şi relaţii externe în grupul Telekom România, a preluat o nouă responsabilitate, de director de resurse umane, odată cu separarea;  Alexander Jenbar - anunţat director de tehnologie şi informaţie anterior separării, a păstrat aceeaşi poziţie în compania mobilă. OTE a anunţat la jumătatea săptă­mâ­nii trecute că a finalizat vânzarea co­tei sale de 54% din acţiunile Tele­kom Ro­mânia Commu­ni­cations S.A. către Orange România la un preţ final de 295,6 mil. euro, uşor mai mare decât cel anun­ţat în noiembrie 2020, de 286 mil. euro.