Clienţii Vista Bank pot utiliza peste 500 de ATM-uri Euronet, în aceleaşi condiţii financiare ca în reţeaua proprie a băncii

Autor: Roxana Rosu 04.10.2021

Clienţii Vista Bank vor avea acces la peste 500 de bancomate Euronet din România, în aceleaşi condiţii de cost ca la ATM-urile băncii, în baza unui parteneriat semnat de Vista Bank şi Euronet Worldwide.

Totodată, cele două companii au convenit şi integrarea graduală, în următoarele luni, a bancomatelor Vista Bank în reţeaua Euronet.

Astfel, clienţii persoane fizice şi juridice îşi pot utiliza cardurile Vista Bank, fără costuri suplimentare, la orice bancomat Euronet din ţară, pentru a efectua operaţiuni de retragere numerar, interogare sold, schimbare şi deblocare cod PIN.

De asemenea, clienţii Vista Bank pot folosi ATM-urile Euronet pentru a reîncărca cartelele de telefonie mobilă (mobile top-up) sau să cumpere vouchere Paysafecard.

“Este un nou pas pe care îl facem pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor noştri, după dezvoltările din ultima perioadă în digitalizare şi actualizarea propunerii noastre de business – o nouă generaţie de aplicaţii Internet şi Mobile Banking, pachete de cont personalizate, aderarea la sistemul naţional de plăţi instant.”, a spus Georgios Athanasopoulos, Director General al Vista Bank.