Siemens Energy lansează în România cel mai mare program de recrutare la nivel global. Sunt deschise 96 de joburi pentru Bucureşti

Autor: Roxana Petrescu 05.10.2021

♦ Siemens Energy, gigantul de soluţii energetice desprins din grupul german Siemens, cu peste 90.000 de angajaţi şi un business de 7,3 mld. euro pentru primele trei trimestre ale anului cu închidere în septembrie, face din Bucureşti cel mai mare centru de recrutare la nivel global.

Datele sunt publicate pe site-ul Siemens Energy, Bucureştiul fiind astfel cel mai fierbinte punct de recrutare, în funcţie de numărul de poziţii libere. Anunţurile de joburi au fost lansate recent, unele chiar luna aceasta, în total Siemens Energy având pentru România 96 de joburi disponibile la acest moment.

Siemens Energy livrează soluţii complete pentru toate sectoarele din energie, pornind de la energie verde, până la zona de producţie de gaze, sisteme de transport şi distribuţie a energiei. Reprezetanţii companiei nu au furnizat detalii suplimentare.

Potrivit Ministerului Finanţelor, Siemens Energy a avut anul trecut un business de 146 de milioane de lei cu 167 de salariaţi în România.

Pasul făcut de Siemens Energy vine în contextul în care România se află la începutul unui nou val de investiţii în domeniul energiei verzi.