Marcel Ciolacu către Florin Cîţu: Guvernarea voastră a eşuat, tu ai eşuat big time

Autor: Petru Mazilu 05.10.2021

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a ţinut un discurs în Parlament înainte de votul asupra moţiunii de cenzură. Guvernarea voastră a eşuat, tu Florin Cîţu ai eşuat, Big Time, trebuie să pleci acasă, a declarat Marcel Ciolacu

Astăzi facem dreptate pentru români, Guvernul Cîţu va pleca acasă, a spus liderul PSD în discursul său. Marcel Ciolacu s-a adresat liderului PNL.

„Nu sunteţi fantastic. Nu sunteţi wow. Sunteţi doar total rupt de realitate şi de problemele oamenilor. Nu cu o sută de lei ca Ceauşescu o să vă salvaţi. Nu merge! Aţi ajuns cel mai detestat om din România! Acasă”, a continuat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD i-a criticat pe guvernanţi pentru situaţia din spitale, campania de vaccinare şi creşterea facturilor la utilităţi.

„Echipa câştigătoare este de fapt echipa ucigătoare! Aţi jucat golf cu vieţile românilor! Sub patronajul lui Iohannis şi al PNL, românii mor carbonizaţi în spitale!”, a adăugat Ciolacu.

Şeful PSD s-a adresat şi liderilor USR.

„Sper că sunteţi de acord, domnule Barna! La ultima moţiune, eraţi alături de domnul Cîţu. Şi v-au căzut ochelarii. Astăzi sper să nu vă cadă şi bilele!”, a mai spus Ciolacu.

Moţiunea de cenzură PSD va fi supusă aprobări marţi în plenul reunit al Parlamentului.