Videoconferinţa ZF/BRD Sud-Est – Tabla Finanţărilor 2021. Felix Daniliuc, Director Departament IMM, BRD Groupe Société Générale: IMM Invest şi Agro IMM Invest reprezintă 60% din volumele noastre de creditare în acest moment

Autor: Ramona Cornea 07.10.2021

Creditele acordate prin programul IMM Invest şi subprogramul Agro IMM Invest reprezintă 60% din volumele de creditare ale BRD în acest moment, după cum spune Felix Daniliuc, director al Departamentului IMM, BRD Groupe Société Générale

.”Sunt foarte multe proiecte de investiţii – jumătate dintre proiectele pe care le avem sunt pentru investiţii. Dacă avem în vedere IMM Invest şi Agro IMM Invest, care reprezintă în acest moment 60% din volumul de atenţie, de încărcare, volumele noastre de creditare, aici vorbim despre comerţ, logistică, producţie în diverse domenii şi agricultură”, a declarat Felix Daniliuc în cadrul videoconferinţei ZF/BRD Sud-Est – Tabla Finanţărilor 2021.

Ce a mai declarat Felix Daniliuc în cadrul videoconferinţei:

·        Departamentul de experţi care lucrează cu IMM-urile este pregătit pentru viitoarele provocări sau valuri de oportunităţi. Prin implicarea sectorului bancar extindem capacitatea de penetrare, nivelul de competenţe necesare în analiza de risc, în asumarea finanţărilor şi mobilizarea surselor de finanţare ale băncilor în derularea acestui program. Avem încredere în experienţa pe care o avem.

·        La BRD avem experienţă din 2002. În cadrul departamentului pentru IMM-uri s-au derulat peste 1 mld. euro în diferite programe. Suntem pregătiţi, avem echipa, avem nivelul de consultanţă. Echipele de vânzări, consilierii sunt obişnuiţi să abordeze aceste tipuri de finanţare în o manieră mult mai confortabilă pentru că avem un volum relevant în spate.

·        Avem 400 mil. euro finanţate în cele două programe – IMM Invest şi subprogramul Agro IMM Invest. Nivelul de expertiză şi capacitatea de a gestiona nevoile de finanţare sunt acolo unde trebuie să fie. Noi suntem pregătiţi să facem ce trebuie, să interfaţăm aşteptările ce vin din programul de garantare, IMM Invest, cu aşteptările pe care le au clienţii.