Proiect ZF/ Vodafone. Femei în business. Daniela Kasper, fondator, Kasper Development. Sfatul pe care mi l-aş da la 20 de ani ar fi să investesc mai mult în dezvoltare personală

Autor: Ramona Cornea 08.10.2021

”Aş lucra mai mult la încrederea în mine şi aş întreprinde paşi mult mai profunzi în a îmi descoperii aspiraţiile, pasiunea, talentele. Aş lucra mai repede la aceste puncte.”

Daniela Kasper, fondatoarea dezvoltatorului imobiliar Kasper Development, afirmă că un sfat pe care şi l-ar da la 20 de ani ar fi să investească mai mult în dezvoltare personală.

”Cred că la 20 de ani aş investi mult mai mult în dezvoltarea personală, aş intra în acel domeniu de dezvoltare personală mult mai timpuriu. Aş lucra mai mult la încrederea în mine şi aş întreprinde paşi mult mai profunzi în a îmi descoperii aspiraţiile, pasiunea, talentele. Aş lucra mai repede la aceste puncte. Mai devreme, mai timpuriu un pic”, a declarat Daniela Kasper în cadrul emisiunii Femei în business realizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Vodafone.

Cel mai bun sfat pe care l-a primit vreodată antreprenoarea a fost unul primit de la tatăl său.

”Îmi spunea că când faci ceva să faci bine de la început, să îl faci faci cu toată inima şi cu toată dăruirea. Să nu cârpăceşti, să nu faci lucruri de două ori. Fă bine de la început”, explică ea.

Când recrutează un angajat, Daniela Kasper spune că se uită la motivaţie şi la valorile pe care le are acea persoană.

”Mă uit foarte mult la motivaţie. Mă uit la valorile pe care le poartă acea persoană, la motivul pentru care doreşte să ia un job, la cât de determinat este, la cât de pasionat este, la cât de încrezător este în el. Cam la aceste valori mă uit. Mă uit un pic şi la cât de statornic a fost sau este la locurile anterioare de muncă”, a concluzionat ea.

Daniela Kasper este economist de profesie şi a intrat in antreprenoriat în domeniul imobiliar din 2005, iar astăzi conduce o companie cu afaceri de 65 de milioane de euro şi peste 200 de angajaţi în 2020, potrivit informaţiilor furnizate de companie.

Kasper Development a dezoltat patru ansambluri rezidenţiale în Braşov şi are un portofoliu de peste 3.700 de apartamente finalizate. Profilul clientului Kasper Development nu s-a schimbat foarte mult în pandemie, spune ea.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar”, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat de Daniela Kasper în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.