Urmează Videoconferinţa Deloitte/ZF „Care sunt oportunităţile la zi de finanţare din fonduri europene pentru sectorul energetic?“, joi, 14 octombrie. Care este strategia jucătorilor mari din energie pentru investiţii verzi în perioada următoare?

Autor: Răzvan Botea 11.10.2021

Ondrej Safar, CEZ, şi Dragoş Bărbulescu, E.ON şi Delgaz Grid, vin la evenimentul Deloitte/ZF despre finanţarea din energie prin fonduri europene.

Ondrej Safar, country manager CEZ Romania şi Dragoş Bărbulescu, director general adjunct E.ON România şi CEO Delgaz Grid, vin la evenimentul Deloitte/ZF „Care sunt oportunităţile la zi de finanţare din fonduri europene pentru sectorul energetic?“. Printre temele abordate în discuţia cu jucătorii din energia românească se află provocările din perioada următoare în ceea ce priveşte investiţiile verzi din energie şi perspectivele fiscale asupra investiţiilor din sectorul energetic bazate pe programe de finanţare.

Inginer electrotehnist, absolvent al Universităţii Tehnice din Praga, Ondrej Safar are o experienţă de zeci de ani în pieţele de energie din Balcani. Până la jumătatea anului 2018, el a condus Sepaş Enerji, companie turcă membră a Grupului CEZ, anterior coordonând operaţiuni ale grupului în Bulgaria şi România.