Adio poliţe City, adio constatări City, adio plăţi City. Ce trăiesc păgubiţii români încă dinaintea falimentului celui mai mare asigurător din piaţă

Autor: Mircea Nica 11.10.2021

Trei persoane au dorit să îşi spună povestea şi ce au pătimit în urma unor evenimente produse de clienţi ai City Insurance Încă de la finalul anului trecut, se desfăşoară procese, sesizări şi lupte cu reprezentanţii incompetenţi ai companiei.

Situaţia celui mai mare asigurător din piaţa locală, City Insurance, este cu­noscută de majoritatea şoferilor din Ro­mânia, dar în acelaşi timp, fiind lăsat mai bine de 5 ani să îşi crească co­ta de piaţă pe segmentul RCA, în pre­zent avem de-a face cu peste 3 milioa­ne de români, care sunt victimele unei firme de asigurări frauduloase.

Primul caz pe ca­re l-am întâlnit este cel al Denisei, o per­soană care a avut de a face cu o poliţă emisă de City Insurance. Cu maşina parcată în faţa porţii, un şofer, care de­ţinea o poliţă City Insurance, a adormit la volanul unei maşini şi a intrat în ma­şi­na par­cată, provo­când da­u­nă totală, dar şi în gardul Denisei.