Dr. Fischer Dental pregăteşte listarea la BVB şi vrea să atragă între 5,1 şi 6,25 milioane de lei printr-un plasament privat de acţiuni derulat prin TradeVille. Compania a fost evaluată la 30-37 milioane de lei înaintea majorării de capital. Free floatul vizat este de 15%

Autor: Tibi Oprea 13.10.2021

Dr. Fischer Dental, liderul pro­ducătorilor din piaţa tehnicii dentare din Româ­nia, controlat de dr. Antoaneta Fischer, pregă­teşte venirea la Bursa de Valori Bucureşti prin intermediul unui plasament privat de acţiuni care va fi urmat de intrarea la tranzacţionare pe piaţa AeRO până la finalul anului 2021.

„Ne pregătim să facem plasamentul privat în a doua jumătate a lunii octombrie sau cel mai probabil spre finalul lunii octombrie. Acum suntem pe ultima sută de metri, definitivăm documentul de ofertă împreună cu brokerul TradeVille. Vom face o majorare de capital social cu 18% prin emisiune de noi acţiuni şi o să rezulte un free float în jur de 15%. Ca şi valoare, din ce am discutat cu brokerul, ţinta este să atragem între 5,1 şi 6,25 milioane de lei, la o evaluare undeva între 30 şi 37 de milioane de lei înainte de majorare“, spune Bogdan Chi­rodea, CEO al Dr. Fischer Dental, pentru ZF.