Colliers îşi reconfigurează birourile şi obţine certificarea WELL Health-Safety pentru spaţii de lucru mai sigure pentru sănătate

Autor: Roxana Rosu 13.10.2021

Compania de consultanţă imobiliară Colliers şi-a modernizat birourile şi a implementat standardul WELL Health-Safety, sistem internaţional de evaluare a clădirilor introdus de International WELL Building Institute (IWBI) în contextul provocărilor pentru sănătate cum este pandemia de Covid-19.

„Am marcat o premieră în Colliers, aceea de a deveni propriul nostru client, pe mai multe linii de business. Echipele care se ocupă de Leasing, Workplace Advisory, Design, Project Management şi certificare WELL Health-Safety au avut ocazia să implementeze pentru colegii lor multe din soluţiile din cadrul serviciul Office 360° pe care le recomandă clienţilor. Pe de-o parte, noul nostru sediu este rezultatul îmbinării acestor competenţe variate, iar pe de altă parte reprezintă dorinţa şi vocea întregii echipe. Am creat o atmosferă caldă, ca acasă, un vibe reprezentativ pentru cultura noastră, astfel încât biroul să fie în continuare un loc în care să ne putem concentra pe colaborare, inovaţie şi pe munca în echipă”, explică Laurenţiu Lazăr, Managing Partner Colliers România.

Pandemia a schimbat fundamental rolul biroului, care nu mai este văzut doar ca un centru de cost, ci a devenit mai degrabă un spaţiu esenţial unde membrii echipei să poată lucra împreună în siguranţă, respectând măsurile pentru limitarea riscurilor de sănătate.