Proiect ZF/Vodafone. Femei în business. Irina Caleşu, fondator, Gravează Povestea Ta: Nu am avut dificultăţi în business pentru că sunt femeie

Autor: Ramona Cornea 16.10.2021

Irina Caleşu, fondatoarea atelierului de bijuterii personalizate Gravează Povestea Ta, afirmă că a avut dificultăţi în business, însă nu din cauză că este femeie.

”Am avut dificultăţi în business, dar niciodată nu le-aş fi pus pe seama faptului că sunt femeie. În zona de antreprenoriat cred că există multe avantaje în a fi o femeie pentru că şi echipa de suport a fost formată de către mine şi mergem foarte mult pe zona de empatie şi a fi alături de client şi a-i înţelege nevoile. Pe partea asta se simte altfel când sunt bazele sunt puse de manager femeie. Cred că sunt multe avantaje şi că antreprenoriatul este o oportunitate foarte bună, o cale foarte frumoasă de urmat pentru orice femeie care crede în visurile ei”, a declarat Irina Caleşu în cadrul emisiunii Femei în business, realizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Vodafone.

Antreprenoarea Irina Caleşu conduce o un business cu o cifră de afaceri de peste 4,5 milioane lei în 2020, conform datelor publice de la Ministerul Finanţelor. Anul trecut, Atelierul Dalma, compania care deţine brandul Gravează Povestea Ta, a avut un număr mediu de 25 de angajaţi. Pentru anul 2021, antreprenoarea se aşteaptă la o creştere de 20% a cifrei de afaceri.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.