Proiect ZF/Vodafone. Femei în business. Irina Caleşu, fondator, Gravează Povestea Ta: Pandemia ne-a afectat afacerile, dar am reuşit să ne redresăm şi am încheiat anul 2020 cu bine

Autor: Ramona Cornea 17.10.2021

Irina Caleşu, fondatoarea atelierului de bijuterii personalizate Gravează Povestea Ta, afirmă că pandemia a afectat rezultatele financiare ale companiei sale, însă businessul a reuşit să se redreseze şi a terminat anul 2020 cu bine.

”A fost o perioadă de incertitudine pentru toţi românii, clienţii noştri, şi cred că partea de cadouri şi astfel de necesităţi au intrat pe planul al doilea şi ne-am resimţit timp de câteva luni. Şi pentru noi a fost o perioada de incertitudine în care a şi trebuit să iau niste decizii de reducere a costurilor şi nu a fost uşor, însă lucrurile s-au redresat, din fericire”, a declarat Irina Caleşu în cadrul emisiunii Femei în business, realizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Vodafone.

În 2020 cifra de afaceri nu a fost afectată foarte mult pe întregul an, spune ea, adăugând că ţinteşte o creştere de 20% în 2021 faţă de anul precedent.

”Au fost nişte luni mai grele, însă apoi întreaga echipă s-a mobilizat şi parcă s-a lucrat cu alt spor. Ne-am redresat şi am încheiat anul bine cu Crăciunul, a fost ok per total anul. Acum avem 27 de angajaţi în echipă. În ceea ce priveşte cifra de afaceri, estimez o creştere de 20% faţă de anul trecut, deci undeva la 5, 5 milioane de lei. Aşa am plănuit, să vedem ce va fi”, a detaliat Irina Caleşu.

Antreprenoarea Irina Caleşu conduce o un business cu o cifră de afaceri de peste 4,5 milioane lei în 2020, conform datelor publice de la Ministerul Finanţelor. Anul trecut, Atelierul Dalma, compania care deţine brandul Gravează Povestea Ta, a avut un număr mediu de 25 de angajaţi. Pentru anul 2021, antreprenoarea se aşteaptă la o creştere de 20% a cifrei de afaceri.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.