Peste 1,3 mil. de români au făcut upgrade la aplicaţia My Huawei, în ultimele trei luni: „Clienţii pot beneficia de asistenţă hardware şi de răspunsuri rapide la întrebări legate de produsele Huawei”

Autor: Alexandra Cepăreanu 15.10.2021

Peste 1,3 milioane de românia au făcut upgrade la aplicaţia My Huawei - menită să ajute utilizatorii să îşi păstreze în siguranţă cele mai importante date de pe dispozitivul lor într-un singur loc - în ultimele trei luni, arată un comunicat transmis de reprezentanţii Huawei.

„My Huawei este o aplicaţie care ajută iubitorii de tehnologie şi pe aceia care vor să fie conectaţi cu cei din jur, să aibă acces la cele mai noi ştiri şi la cele mai diversificate activităţi. Odată cu introducerea aplicaţiei My Huawei, clienţii pot beneficia nu numai de asistenţă hardware, ci şi de răspunsuri rapide la întrebări legate de produsele Huawei”, a spus Sabina Stirb, marketing manager Huawei Consumer BG.

Aplicaţia My Huawei integrează caracteristici de care consumatorul va avea nevoie atunci când utilizează un produs Huawei.

Astfel, upgrade-ul vine cu mici modificări, astfel că pagina „Descoperă” este acum înlocuită de pagina „Acasă” şi reprezintă locul unde sunt prezentate ştiri şi activităţi diversificate, pagina „Comunitate” permite utilizatorilor să comunice şi să interacţioneze între ei, în timp ce pagina de „Asistenţă” furnizează servicii despre produsul Huawei recent achiziţionat, diagnosticare inteligentă, depanare, informaţii despre service, activităţi de service, beneficii şi multe altele.

„În plus, utilizatorii au parte şi de un tab personal numit „Contul meu”, unde sunt păstrate toate datele şi conţinutul aplicaţiilor într-un singur loc pentru confortul utilizatorului. Toate datele importante, într-o singură aplicaţie. Aplicaţia My Huawei oferă o mulţime de beneficii cu ajutorul cărora consumatorii pot rămâne mereu informaţi.”

Actualizarea My Huawei este disponibilă pentru dispozitivele cu versiuni EMUI de 8.0 sau mai mari. Programul de actualizare pentru fiecare model de dispozitiv poate varia în funcţie de planul de actualizare al aplicaţiei.