Desa, un grup din construcţii deţinut de un acţionar turc: Segmentul de office este pe un trend de revenire, iar 2022 cu siguranţă va fi un an-surpriză în această zonă

Autor: Alina-Elena Vasiliu 18.10.2021

♦ Desa Engineering Construction este deţinută integral de Erkan Demirezen ♦ Desa Engineering Construction a lucrat de-a lungul timpului pentru clienţi precum One United Properties, Skanska, Rădăcini Grup, Tehnostrade, Astaldi, Makita şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Desa Engineering Construction, o companie de construcţii din judeţul Ilfov deţinută de un cetăţean turc, îşi bazează dezvoltarea în perioada următoare pe proiectele din zona rezidenţială, un segment care se află în ascensiune în prezent.

„Trendul ascendent este clar dictat de investiţiile în zona rezidenţială, atât în Bucureşti, cât şi în Cluj, Iaşi şi Timişoara, zone pe care le targetăm. Credem însă că şi segmentul de office este pe un trend de revenire, iar 2022 cu siguranţă va fi un an-surpriză în această zonă“, spune Răzvan Mihalcea, business development manager la Desa Engineering Construction.