ZF Live. Ovidiu Dîmbean-Creţa, rector, ASEBUSS: Absolvenţii noştri contribuie cu 10% - 20% la PIB-ul României

Autor: Ramona Cornea 18.10.2021

„Avem absolvenţi în toate domeniile de business. Cei mai mulţi dintre cei peste 1.500 de absolvenţi au devenit antreprenori şi au dezvoltat businessuri excepţionale.“

Absolvenţii programelor MBA şi EMBA ale şcolii de business ASEBUSS contribuie cu circa 10% - 20% la Produsul Intern Brut al României, afirmă Ovidiu Dîmbean-Creţa, rectorul şcolii de educaţie managerială.

„În afară de nişte procente foarte importante, 10% - 15% - 20%, cu care contribuie absolvenţii noştri la PIB-ul României sau de faptul că probabil că controlează aproximativ aceleaşi procente din activele din economia naţională, ne dorim ca antreprenorii români să vină să investească în educaţia structurată pentru a face pasul şi a se dezvolta internaţional.  Avem absolvenţi în toate domeniile de business. Cei mai mulţi dintre cei peste 1.500 de absolvenţi sunt foarte merituoşi, sunt oameni extraordinari, care au devenit antreprenori şi au dezvoltat business-uri cu totul şi cu totul excepţionale“, a declarat Ovidiu Dîmbean-Creţa la emisiunea de business ZF Live.

ASEBUSS are două programe în România: cel de Executive MBA şi cel de MBA cu focus antreprenorial.