ING Bank România a finanţat cu 15,5 mil. euro Gersim Impex, cel mai mare distribuitor de telefoane mobile şi tablete din România, pentru a introduce noi device-uri în ofertă

Autor: Roxana Rosu 20.10.2021

ING Bank România a acordat un credit de 15,5 mil. euro companiei cu capital privat românesc Gersim Impex, cel mai mare distribuitor de telefoane mobile şi tablete de pe piaţa locală pentru finanţarea capitalului de lucru, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

„Am colaborat foarte bine şi eficient cu reprezentanţii companiei Gersim, astfel că am reuşit să finalizăm implementarea creditului în mai puţin de două luni. Suntem bucuroşi să descoperim antreprenori români de succes, de care putem fi alături pentru a se dezvolta cât mai mult. Totodată, avem o viziune comună în ceea ce priveşte digitalizarea şi mobilitatea, întrucât ne concentrăm permanent ca toate operaţiunile bancare să poată fi realizate de pe telefonul mobil, de oriunde şi oricând, pentru toate diviziile băncii“, a transmis Raluca Radbata, Sector Head Telecom, Media, Technology, în cadrul diviziei de Wholesale Banking, ING Bank România.

La finalul lunii septembrie 2021, ING a deschis conturile companiei Gersim şi a oferit facilitatea de credit pentru finanţarea capitalului de lucru, disponibil sub formă de linie de descoperire de cont şi emitere de angajamente potenţiale.