Lucian Grecu, proprietarul hotelului Unirea Iaşi: Anul acesta a fost mai bun decât 2020, ne aşteptăm să închidem cu venituri mai mari cu circa 50%

Autor: Miruna Diaconu 21.10.2021

Antreprenorul este de părere că după ce criza sanitară îşi va diminua din efecte, operatorii din HoReCa se vor confrunta cu o criză economică venită pe fondul creşterii costurilor, dar şi al gradului de îndatorare mare al companiilor.

Lucian Grecu, proprietarul ho­te­lului Unirea din Iaşi, spune că anul 2021 a fost mult mai bun faţă de 2020, exis­tând perioade similare celor de di­nainte de pandemie. Antrepre­no­rul se aşteaptă la venituri mai mari cu circa 50% faţă de cifra de afaceri înregistrată în 2020.

„Anul acesta a fost categoric mai bun decât anul trecut, când am avut şi pe­rioade de blocaj total. Începutul anu­lui a fost incert, însă în vară a exis­tat o perioadă în care a părut că ne-am întors la normalitate, dar am înce­put să vedem un trend descen­dent când a crescut numărul de îm­bolnăviri, oamenii au intrat într-o tea­mă de a călători, de a circula“, ex­pli­că Lucian Grecu, proprietarul hotelului Unirea din Iaşi.