România, faţă în faţă cu Europa în găzduirea de evenimente: „Nicio corporaţie nu îşi asumă să facă un eveniment în România, cu rata de vaccinare de acum. Suntem ocoliţi“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 25.10.2021

Călin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România: Suntem cam la acelaşi nivel la care eram şi anul trecut, deşi ţările dezvoltate au evoluat pentru că, între timp, a apărut vaccinul. Noi am pierdut un an nefăcând nimic.

Cu o rată actuală de vaccinare de 35%, România pierde te­ren în faţa ţărilor mai dez­vol­tate când vine vorba de orga­nizarea de eveni­mente, spun oamenii din industrie.

„Suntem ocoliţi, Ro­mâ­­­nia este privită prost de cei din Vest, se anulează evenimente. Doar companiile locale aleg să mai ţină evenimente în România în acest moment, dar tot ce implică străini este anulat. Suntem cam la acelaşi nivel la care eram şi anul trecut, deşi ţările dezvoltate au evo­luat pentru că, între timp, a apărut vac­cinul. Noi am pierdut un an nefăcând ni­mic“, spune Călin Ile, preşedintele Fede­ra­ţiei Industriei Hoteliere din România.