Petru Andronic, country manager la Sportisimo România: A fost un an imprevizibil din cauza pandemiei, dar preconizăm o creştere de peste 10%. Vom termina anul cu nouă magazine noi

Autor: Cristina Roşca 25.10.2021

♦ Retailerul ceh de echipamente sportive a intrat în România în urmă cu şase ani şi s-a extins rapid, chiar şi în pandemie ♦ În 2020, reţeaua de magazine a ajuns la afaceri de 47,5 mil. euro, spun reprezentanţii companiei.

Retailerul de echipamente spor­tive Sportisimo va în­chi­de luna octombrie cu 39 de ma­gazine pe plan local, iar ex­pansiunea continuă în ritm acce­lerat în pofida pande­mi­ei de COVID-19. Astfel, pâ­nă la finalul lui 2021 sunt pro­gramate trei deschideri, ceea ce va duce numărul total de inaugurări din acest an la nouă.

„Anul acesta a fost unul cu multe pro­vo­cări aduse de contextul pandemic total im­pre­vizibil, însă fără efecte sem­nificative asu­pra planurilor de extindere pe piaţa locală, prin­cipalul nostru obiectiv pentru anul aces­ta. Dacă în 2020 am deschis cinci ma­ga­zine în România, anul acesta vom fi deschis nouă pâ­nă la finalul lunii de­cem­brie, fără să în­chidem niciunul“, spune Petru Andronic, country ma­nager la Sportisimo România.