Grupul Karpaten Turism ţinteşte afaceri de 50 mil. euro. „La final de noiembrie lansăm chartere spre şase destinaţii exotice. Charterele reprezintă în prezent nucleul businessului nostru. Apetitul românilor pentru destinaţii exotice este în creştere“. Preţul mediu plătit pe vacanţe spre Maldive sau Republica Dominicană ste de 1.500 de euro de persoană

Autor: Mirabela Tiron 25.10.2021

Grupul Karpaten Turism, unul dintre cei mai mari jucători din turism, controlat de Gheorghe Mărginean, ţinteşte în acest an afaceri de 50 de milioane de euro, faţă de nivelul de circa 20 de milioane de euro anul trecut.

„Charterele reprezintă în prezent nucleul business-ului nostru. Ape­titul româ­nilor pentru destinaţii exotice este în creştere, 80% din locurile pe care le avem pe char­terele ce vor ope­ra de la final de noiembrie - 1 de­cem­­brie sunt deja ocupate“, a spus pentru ZF Alexandru Mărginean, vicepreşedintele grupului Karpaten Turism, unul dintre printre primii touroperatori care au lansat zboruri charter către destinaţii exotice la finalul anului trecut.

Compania lansează la final de noiembrie curse charter spre destinaţii exotice precum Maldive, Republica Dominicană, Tanzania, Capul Verde, Kenya şi Dubai.