Compania Appraisal & Valuation îl recrutează pe Gheorghe Dragne, fostul şef al evaluatorilor din BRD, pentru a coordona divizia de dezvoltare a companiei

Autor: Cristina Bellu 26.10.2021

Appraisal & Valuation (simbol bursier APP), companie care oferă servicii de evaluare, consultanţă şi dezvoltare imobiliară, controlată în proporţie de 67,8% de Ioan Botiş, fondator şi preşedinte, l-a recrutat pe Gheorghe Dragne, fostul şef al evaluatorilor din BRD, pentru a conduce divizia de dezvoltare a societăţii. 

„Voi recruta şi voi instrui evaluatori de top din România cu care voi concepe un plan de dezvoltare a companiei la nivel naţional. În acelaşi timp, atenţia mea se îndreaptă şi către clădirile verzi, un concept aflat în plină dezvoltare în România. În acest sens, voi identifica riscurile de garantare a creditelor pentru clădiri verzi, pentru clienţi calculând economia costurilor de operare, iar pentru bănci voi aduce elemente care să permită analiza şi estimarea certitudinii rambursării creditelor prin economiile aduse de proiectele verzi,” spune Gheorghe Dragne.