BCR suplimentează plafonul IMM Invest cu 400 mil. lei. "Suplimentarea plafonului IMM Invest înseamnă mai multe companii care îşi vor pune în aplicare ideile şi planurile de afaceri şi sperăm că numărul celor care aleg finanţări pentru investiţii va fi în continuare în creştere faţă de 2020."

Autor: Mircea Nica 26.10.2021

BCR a obţinut suplimentarea plafonului iniţial cu încă 400 mil. de lei în cadrul programului IMM Invest, după ce a acordat finanţări în valoare de 1,2 mld. lei, potrivit informaţiilor transmise de bancă. Circa 89% din credite au fost acordate pentru capital de lucru, în timp ce numărul companiilor care au accesat finanţare pentru investiţii s-a dublat comparativ cu anul 2020.

„Antreprenorii s-au confruntat cu o perioadă extrem de dificilă în ultimii doi ani, însă au reuşit, şi cu ajutorul IMM Invest, să se reinventeze şi să construiască un viitor mai bun pentru companiile şi angajaţii lor. Suplimentarea plafonului IMM Invest înseamnă mai multe companii care îşi vor pune în aplicare ideile şi planurile de afaceri şi sperăm că numărul celor care aleg finanţări pentru investiţii va fi în continuare în creştere faţă de 2020“, a declarat Bogdan Cernescu, corporate coverage director, Banca Comercială Română.