Ionuţ Micu, Ministerul Energiei: Companiile de stat au experienţă în atragerea de fonduri europene. Mesajul nostru este de a investi cât mai mult în resursa umană

Autor: Răzvan Botea 26.10.2021

Ionuţ Micu, directorul general al Direcţiei de Ajutor de Stat şi Fonduri Europene din Ministerul Energiei, a spus, în cadrul videoconferinţei Deloitte/ZF, „Care sunt oportunităţile la zi de finanţare din fonduri europene pentru sectorul energetic?” că firmele de stat au experienţă în atragerea de fonduri europene, însă este loc de mai bine. În opinia sa, investiţiile în resursa umană sunt vitale.

„Companiile de stat au experienţă în atragerea fondurilor europene. Au experienţă pe partea de pregătire a unui proiect, pe partea de implementare. Sigur că este loc de mult mai bine. Mesajul nostru este de a investi cât mai mult în resursa umană”, a spus el.

Deloitte România şi ZF au organizat joi 14 octombrie videoconferinţa „Care sunt oportunităţile la zi de finanţare din fonduri europene pentru sectorul energetic?“. Evenimentul a adus la masa discuţiilor specialişti din energie şi consultanţă, jucători din sector şi autorităţi din domeniu şi a strâns peste 60.000 de vizualizări în cele două ore şi jumătate de emisie pe zf.ro. Înregistrarea dezbaterii poate fi urmărită pe paginile de Facebook ale Ziarului Financiar şi Deloitte România.