Orange a avut în trim. 3 (fără Telekom Fix) venituri de 273 mil. euro, egale cu cele din 2020, cu un număr mai mare de clienţi. Liudmila Climoc, CEO al Orange România: Odată cu achiziţia pachetului majoritar de 54% din acţiunile Telekom Romania Communications obiectivul nostru principal este să fim prima alegere în piaţa serviciilor convergente din România

Autor: Adrian Seceleanu 27.10.2021

Telekom Fix, fostul Romtelecom, a intrat oficial în portofoliul Orange la finele trimestrului, astfel că datele nu sunt incluse în cifrele comunicate.

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a obţinut în trim. 3 venituri totale de 273 mil. euro, egale cu cele obţinute în aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce numărul de clienţi a crescut, generând astfel o creştere a încasărilor din vânzarea de servicii. Grupul francez nu oferă detalii despre veniturile sale din servicii astfel că nu există date privind avansul înregistrat de acest indicator.

„În intervalul iulie - septembrie, Orange România a realizat o cifră de afaceri în valoare de 273 milioane de euro, similară cu aceeaşi perioadă a anului anterior. S-a înregistrat, totodată, o creştere a veniturilor din servicii datorită măririi bazei de clienţi comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior, în pofida contextului global nefavorabil pricinuit de lipsa stocurilor de echipamente”, a comunicat compania. În primele 9 luni ale anului compania a avut venituri de 805 mil. euro.