Călin Fusu îşi caută şef pentru investiţiile fondului Neogen Capital

Autor: Alexandra Cepăreanu 27.10.2021

Fondul de investiţii Neogen Capital, al antreprenorului local Călin Fusu, a postat un anunţ de angajare pentru rolul de chief investment officer (CIO) pe pagina de LinkedIn şi pe platforma de recrutare online Bestjobs.

Călin Fusu, fondator şi CEO al Neogen, este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori şi investitori de pe piaţa locală, care a investit într-o serie de businessuri de succes de-a lungul timpului prin intermediul fondului de investiţii pe care îl controlează. Călin Fusu are 67% din fondul de investiţii Neogen. Potrivit anunţului postat de fondul de investiţii pe platforma de recrutare online, persoana pe care o caută reprezentanţii Neogen pentru a prelua funcţia de CIO trebuie să fie senior, cu o experienţă minimă de cinci ani experienţă în funcţii de conducere executivă şi să vorbească limba engleză.

De asemenea, postul este full time, iar activitatea va fi desfăşurată remote, de la distanţă.   „Căutăm o persoană motivată pentru a deveni Chief Investment Officer. Aceasta este o oportunitate de a lucra la proiecte inovatoare şi de a dobândi o varietate de abilităţi noi. 3-5 ani de experienţă în industria serviciilor financiare - Investment banking, Private Equity Real Estate, Tech, Management de investiţii, Audit/Consiliere, abilităţi de conducere şi studii în domeniu reprezintă un avantaj semnificativ pentru candidaţii interesaţi”, se arată în postarea publicată pe platforma Bestjobs.