Raul Filip, Altex: Avem o creştere uşor mai mare decât anul trecut. Avem o disponibilitate a produselor mai bună decât concurenţa, am pregătit stocurile încă de acum un an şi jumătate

Autor: Cristina Roşca 28.10.2021

♦ Altex, liderul pieţei locale de electro-IT, a încheiat anul trecut cu afaceri de peste 5 mld. lei (peste 1 mld. euro) după o creştere de 24%, de două ori mai rapidă decât cea a pieţei de profil în ansamblul său.

Retailerul electro-IT Al­tex, controlat de antre­prenorul Dan Ostahie, va încheia 2021 cu o creş­tere a cifrei de afa­ceri peste cea de anul trecut, primul an de pandemie, când avansul busi­nes­sului a fost de 24%. Astfel, conform esti­mărilor ZF, cifra de afaceri se va apropia de 6,5 mld. lei, un nivel maxim istoric pentru compania care se află pe locul doi în rândul afacerilor antrepre­no­riale româneşti după retailerul de bricolaj Dedeman. La nivel de grup, pe podium îşi face loc şi grupul farma Catena-Fildas.

„Avem o creştere a businessului uşor mai mare decât anul trecut. Am avut evoluţie bună pe mai multe cate­gorii. Ce a contribuit la această creştere este disponibilitatea mai bu­nă a produselor faţă de competiţie. Mai mult, performăm mai bine pe online şi avem servicii de livrare mai bine puse la punct“, spune Raul Filip, directorul de achiziţii al companiei.