eMAG l-a recrutat în poziţia de director comercial pentru hipermarketul online Freshful pe un fost COO al Carrefour. Executivul francez Arnaud Dussaix a plecat din cadrul Carrefour România în 2014, dar a rămas pe plan local, unde a deschis microberăria Sikaru

Autor: Cristina Roşca 28.10.2021

eMAG, cel mai mare retailer online local, l-a recrutat pe executivul Arnaud Dussaix în poziţia de director comercial pentru Freshful, un concept de hipermarket virtual care are în ofertă 18.000 de produse de larg consum. Dussaix este şi consultant pe probleme de strategie pentru Freshful, conform datelor publicate pe profilul său de pe reţeaua de socializare LinkedIn.

Executivul francez are experienţă vastă în comerţul alimentar, lucrând timp de aproape 15 ani în cadrul Carrefour România, ultima poziţie fiind cea de director de operaţiuni. El a plecat din cadrul grupului din Hexagon în 2014 şi a investit – tot în România - într-o microberărie, Sikaru, în Bucureşti. Decizia de a deveni antreprenor a venit când francezii de la Carrefour i-au propus să se mute în Algeria şi el nu a vrut, a preferat să rămână pe plan local.