ZF LIVE. Andi Iancu, proprietar, Agil Trans: Preţul actual din transportul intern nu permite scoaterea unui profit satisfăcător. Din cauza problemelor din piaţă eu mi-am redus businessul la jumătate, a fost o decizie pe care a trebuit să o iau ca să mă pot adapta la ceea ce se întâmplă

Autor: Mara Rolea 28.10.2021

Compania de transport Agil Trans a renunţat la o parte din flotă, iar vânzările s-au redus aproape la jumătate în ultimul an, însă Andi Iancu, proprietarul firmei, spune că reorganizarea busines­sului de la transportul de mare tonaj la cel dedicat industriei alimentare cu camioane de mic tonaj ajută la menţinerea activităţii.

,,A fost o decizie pe care a trebuit să o iau ca să mă pot adapta la ceea ce se întâmplă în lumea transportatorilor. Este foarte greu să poţi să găseşti oameni de calitate ca să te dezvolţi în continuare. Şi atunci presiunea care apasă pe tine este foarte mare şi la un moment dat trebuie să te gândeşti că nu poţi să duci această presiune neavând oameni cu care să dezvolţi businessul”, a spus Andi Iancu în cadrul emisiunii de business ZF Live.