Casa de avocatură Filip & Company a asistat eMAG în achiziţia unei participaţii de 43% din Flip.ro, marketplace-ul dedicat telefoanelor recondiţionate

Autor: Roxana Rosu 28.10.2021

Casa de avocatură Filip & Company a asistat eMAG în achiziţia unei participaţii minoritare şi o investiţie suplimentară de 1,5 milioane euro în societatea care operează Flip.ro, marketplace-ul dedicat telefoanelor recondiţionate.

“România este printre ţările UE cu cea mai mare creştere anuală a comerţului online, fapt care arată potenţialul semnificativ de dezvoltare şi în viitor într-o piaţă care nu a atins încă nivelul de maturitate. eMAG continuă să se dezvolte şi să găsească mereu noi direcţii de creştere şi consolidare. Flip este unul dintre cele mai promiţătoare start-up-uri din piaţa românească, cu o echipă de fondatori entuziasmantă şi care este într-o poziţie excelentă să treacă la următorul nivel ca urmare a acestei investiţii”, spune Alexandru Bîrsan, partener şi coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziţii şi pieţe de capital.

Echipa Filip & Company implicată în acest proiect a fost coordonată de Alexandru Bîrsan şi i-a inclus pe Andreea Bănică (associate) şi Cătălin Suliman (partener).