Ştefan Tudos, Genesis Property: Birourile trebuie să se transforme şi să se adapteze pentru viitor, 88% dintre angajaţi vor să existe un loc unde să interacţioneze şi să colaboreze. Birourile viitorului trebuie să fie pregătite să reziste ameninţărilor pentru sănătate

Ziarul Financiar 01.11.2021

Pandemia a schimbat felul în care sunt proiectate şi aranjate birourile astfel încât să devină un loc unde angajaţii nu mai vin doar pentru a munci, ci chiar pentru a se relaxa.

„Domeniul pro­iectării biro­uri­lor a evoluat mult în ultimul an, pen­tru a se adapta noi­lor standarde ridicate de pandemie şi nu nu­mai. Pandemia nu a făcut decât să accelereze unele ten­dinţe care erau deja vizibile în dome­niu. Biroul viitorului trebuie să fie mai sigur, mai bine dotat din punct de vedere tehnologic şi mai confortabil. În plus, circa 40% dintre angajaţi vor un birou unde să lucreze, dar şi să interacţioneze şi să se relaxeze, potrivit unui sondaj de opinie iniţiat recent de Genesis Property“, a spus Ştefan Tudos, vicepre­şedinte al Genesis Pro­perty, compania con­tro­lată de antrepre­no­rul Liviu Tudor, cel mai mare pro­prie­tar român de biro­uri de pe piaţa loca­lă, care deţine biro­u­rile Novo Park din Dimi­trie Pompeiu şi West Gate din zona Pre­ciziei cu un total de 150.000 mp GLA de spaţii office.