BRK Financial Group permite investitorilor de retail să îşi deschidă conturi de tranzacţionare online

Autor: Tibi Oprea 01.11.2021

BRK Financial Group (simbol bursier BRK), singurul broker listat la Bursa de Valori Bucureşti, a anunţat că, începând cu data de 1 noiembrie 2021, oferă clienţilor de retail posibilitatea deschiderii online a contului de tranzacţionare.

Prin implementarea acestui modul al serviciului de intermediere tranzacţii pe pieţele interne, BRK poate oferi un produs 100% online (deschiderea contului, serviciul de tranzacţionare propriu zis prin platformele puse la dispoziţie, accesarea rapoartelor de analiză).

“Vizăm captarea unei cote de piaţă semnificative din segmentul potenţialilor clienţi, în condiţiile în care numărul de investitori care vin înspre piaţa de capital este în creştere. Apreciem că în actualele condiţii macroeconomice, cu o inflaţie în creştere, piaţa de capital reprezintă o opţiune accesibilă. Considerăm că opţiunea deschiderii contului printr-o procedură simplă ne va aduce un avantaj competitiv semnificativ şi va completa serviciul tradiţional de intermediere al BRK. Pentru început, acest serviciu este disponibil clienţilor persoane fizice rezidente”, transmite compania într-un raport publicat la bursă.

BRK Financial Group are o capitalizare de 123,3 milioane de lei. Acţiunile BRK înregistrează de la începutul anului o creştere de 340,2%, pe fondul unor tranzacţii de 96,2 milioane de lei, arată datele BVB.