Mizează pe circuitele exotice. Agenţia de turism J’Info Tours: Un grup de 15 persoane a plecat în circuit în Columbia şi Ecuador, alt grup pleacă în Tanzania, turiştii au plătit şi peste 4.000 de euro

Autor: Mirabela Tiron 02.11.2021

Carmen Pavel, şefa agenţiei de turism J’Info Tours, una din cele mai mari de pe piaţă, spune că circuitele turistice au ajuns să genereze şi 10-15% în cifra de afaceri a companiei, în timp ce segmentul de business travel s-a prăbuşit.

„Românii cu bugete mari continuă să plece în vacanţe exotice. Avem acum un grup de 15 persoane într-un circuit de 15 zile în Columbia, Ecuador, Galapagos, ce costă 4.500 de euro de persoană. Alt grup pleacă în Tanzania, Zanzibar, pachetele costă 4.200 de euro de persoană. Pe Maldive am vândut şi pachete de 25.000 de euro de cuplu“, a spus pentru ZF Carmen Pavel.

Un alt grup de 10 persoane pleacă pe 15 noiembrie în Cuba pentru o vacanţă de şapte nopţi, au plătit de la 2.600 de euro de persoană, potrivit ei. Agenţia mai vinde şi vacanţe cu zbor charter inclus către Egipt şi Turcia. De altfel în acest an Egipt a fost destinaţia vedetă pe zboruri charter, cele mai mari agenţii de turism au vândut sejururi spre staţiunile din această ţară.